HS - Mi ez az oldal?

Mi ez az oldal?

Erre a kérdésre, viszonylag egyszerű a válasz. Ez az oldal egy hirdetési oldalakat összefoglaló oldal, ahol általad előre beállított sablonok segítségével pillanatok alatt feladhatod a hirdetéseidet.

2010-ben, és még előtte, amikor elkezdtem reklámozni a különféle szolgáltatásaimat, rengeteg hirdetőoldal volt, szinte mindenki szeretett volna egyet magának. Nagy cégek is, kis emberek is, mindenki látta az internet előnyeit, ezért nagyon sok oldal létezett, amit persze linktárakban, és egyéb hirdető oldalakon hirdettek.
Aztán pár cég megerősödött, és szép lassan bekebelezték a kicsiket. Ezt a szoftvert azért írtam magamnak 2014-ben, hogy az akkor még jelenlévő oldalakat összefoglalja nekem, és pár kattintással feladhassam a hirdetéseimet, amik előtte napokat elvittek. Egy hónap munkája körülbelül úgy nézett ki, hogy a 4 hétből, 1 hét reklámozásból állt. Megkeresni az oldalakat, kimásolni a szöveget, beilleszteni a szöveget, beírni az adatokat, stb... Ha itt vagy biztosan tudod miről írok. :-)

Gondoltál már arra, hogy mi történik, ha egyszer nem lesz Facebook? Olyan sosem lesz, persze, én is ezt mondom. De azért néha olyan irányba mennek a hírek, mintha nem is lenne annyira természetes, hogy mindig lesz.

Én azt mondom, hogy még ma is megéri ezeken a kis oldalakon hirdetni. Persze, sok időt visz el, de abban segít Neked ez az oldal, hogy a sok idő helyett, kevesebbet vigyen el.

Össze van gyűjtve jelenleg 120 hirdetési oldal. A felületen, ahol megnyithatod ezeket az oldalakat, ott igazából nem is a gyűjtemény a lényeg, hanem az, hogy 1-1 gombnyomással beilleszthetsz, általad előre tárolt adatokat, e-mail címedet, telefonszámodat, hirdetés szövegét.
Mivel ahány oldal, annyi szokás, ezért mindenhol meg van szabva, mennyi lehet a maximum karakterszám a hirdetésedben. A nálunk tárolható sablonokból 3 félét készíthetsz. Egy rövidebbet, egy hosszabbat, és egy nagyon hosszút. Így az oldalnak megfelelően tudod kiválasztani, hogy éppen melyik előre tárolt sablont használod. Nagyon bosszantó, amikor a jól megfogalmazott reklámszövegre azt mondja egy oldal, hogy túl hosszú szöveg, és hirtelen újra kell fogalmaznod az órákon át fogalmazott szöveget. Ezzel a három sablonnal, már nem lesz ilyen gondod.

Megmagyarázni nehezebb, mint megmutatni. Ingyenesen 5 db találomra kiválasztott oldalon adhatsz fel hirdetést. Ezen az 5 oldalon kitudod próbálni, hogy egyszerűbb-e a hirdetésfeladás, vagy nem. Egyébként már azért is egyszerűbb, mert nem Neked kell megkeresni őket. :)

Az adatbázist igyekszünk folyamatosan frissíteni.A sok szöveg helyett, inkább javaslom, próbáld ki a hirdetésfeladást.
Á.SZ.F. - Adatkezelési tájékoztató
kapcsolat: hirdetes@aevosoft.hu
Just AevoSoft - ab.aevo